Thursday, 7 April 2011

pAk PanDiR bElI HaNdPhOnE...

pada suatu hari...
ada seorang yg kaya raya tapi buta teknologi..
namaya..pak pandir..
pak pandir datang ke Kuala Lumpur ..
dia berasal dari sebuah daerah yg sangat terpencil jauh didalam hutan..
dia datang ke kedai handphone...
"sy mahu beli handphone yg paling baru , mahal dan canggih.."
katanya dengan sombong..
"ini encik, handphone yg encik inginkan..tapi wang encik cukup ke?" 
tanya pemilik kedai tidak yakin..
"ini duit tiga ribu..." jawab pak pandir..
"tapi handphonenya x blh hidup pun?? marah pak pandir...
"OH..encik kena beli sim cardnya baru blh guna"
"saya beli sim cardnya" jawab pak pandir..
Tak lama kemudian urusan mereka pun selesai dan pak pandir kembali ke kampungnya..
sesampai di kampung, handphonenya tidak blh digunakan..
Pak pandir berasa marah dan segera pergi ke Kuala Lumpur ..
" AWAK TIPU SAYA YA!!! HANDPHONE SY X BOLEH BUAT PANGGILAN!!!!!"
marah pak pandir...
"Oooooo..mungkin x ada signal encik.."
'Saya beli signalnyer sekali. kalau jual handphone jangan lupa jual signalnya sekali"

Friday, 1 April 2011

AbG aKu SmArT... haha..

 eelllowww everyone...
hang apa kabak??
eden kabak baek...hehehe...sori2 aku bolok kit malam nie..
muorang..sian ke aku b0hh..abg aku paksa aku post blog err ari nie ..wuaaa..kejam!! haha..
tapi x per..malam nie aku baik ngat ekp0n..
pay0h lalu rr dapat adik baik gini ork?? haha...
hah?? muorang nok tengok h0k aner se abg aku???
laaa kat depan blog nie kan ade d0h gamb0r dia tebeng bap0k!!! hehe..
tapi x per..muorang jangan risau..aku baik ari nie..
 aku bagi rr muorang tengok gambor abg aku err
orang smart..pay0h lalu rr...


TENG0K~!!!
smart 0rk?? aku kab0 d0h..kan smart tu.. erh2 muorang ben puji bany0k2 kan kembang l0k hidung yer kan hud0h lalu rr..hehe..
h0h..sape h0k single mingle tu h0k kenang pul0k ke abg aku err..
kab0 lalu!! aku gi usha2 lalu!!
bukan setakat usha2...siap gi usir2 ag..hehe..lek3 aku gura jer...
aku maner sampai hati nok usir abg aku nie..huhu...
hah?? mende?? muorang takut kena baling kasut??
muorang jangan risau..abg aku single mingle..
h0k tu aku memang confirm t0l d0k abg?? hehe....
h0h..jadi terbukti h0k abg aku smart 0rk??
haha..
kalu d0k terbukti atau masih ragu2..erh aj0k gi date lalu!!!
haha..
aku confirm kualiti tahap A.. tapi bukan A+ rr A- jer..hehe..
aku ben0rnyer bosan tu ngarut2 0rr...daripada aku wak b0l0k lebih baik aku promote abg aku 0rk?? hehe...
k rr sampai cni jelah aku chiow lu aku dok solat ag ben0rnyer jadi lebih baik aku insaf2 ckit 0rk???
salam sayang..

ISHA NALEESA